Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur.

 

U bent van harte welkom om onze showroom in Zaandam te bezoeken. Met een oppervlakte van maar liefst 1250 m² vindt u hier een groot assortiment aan o.a. grootkeukenapparatuur, vaatwasser, bakkerij- en slagerijapparatuur. Hieronder een kleine greep uit de producten die wij in onze showroom aanbieden: 

 

ATA Grootkeukenapparatuur & Vaatwassers: Italiaanse topkwaliteit

Zeer professionele, moderne en strak vormgegeven Italiaanse kookapparatuur. Geschikt om aan de hoogste eisen te voldoen. Door het gebruik van robuust materiaal zijn de apparaten van een lange levensduur verzekerd. Het materiaal behoeft weinig onderhoud, is eenvoudig te reinigen en praktisch in gebruik waarbij uw gebruikersgemak voorop staat. De apparatuur is in één lijn naadloos aan elkaar vast te koppelen langs de wand of als eiland (wij kunnen ook de afzuiginstallatie realiseren). Daarnaast is het mogelijk om de apparatuur vrij van de vloer te monteren, waardoor er makkelijk schoongemaakt kan worden. Alle apparatuur volledig van prima kwaliteit roestvrijstaal (18-8 of 18-10). De ATA apparatuur is verkrijgbaar in een 700-, 900- en 1100-serie, geschikt voor het gebruik van gas of elektriciteit. Diverse uitvoeringen en opstellingen zijn mogelijk: van gasfornuizen, lavasteengrillen, bakplaten, friteuses, bain-maries, kookplaten, pastakokers, inductiewoks, braadsledes, ovens, tot en met vaatwassers en glazenspoelers. Om een indruk te geven van de ATA grootkeukenapparatuur en vaatwassers hebben wij in onze showroom diverse opstellingen staan van dit topmerk. De keukenopstelling geeft een goed inzicht in de diverse mogelijkheden en kwaliteit van de hoogwaardige ATA kookapparatuur.   

 

Churrasco Grills: hét succes van 2010!

Het koken met de churrasco grill is een eeuwenoude traditionele kookkunst die is ontstaan in het zuiden van Brazilië. Het staat bekend om haar voortreffelijke vleesgerechten. Een belangrijk element van deze traditie is de churrasco grill, waarmee verschillende soorten vlees en vis worden bereid boven open vuur voor een heerlijke authentieke smaak. In onze showroom hebben wij een churrasco grill staan en kunnen wij u meer vertellen over het churrasco-concept en de bijbehorende apparatuur. 

 

Combi-steamers: Koken á  la carte!

Bakken, braden, grillen, stomen, stoven, blancheren, pocheren - voor werkelijk elke eis van het dagelijkse werk in de keuken bieden wij voor u de optimale oplossing. Convotherm bezit wereldwijd het grootste en meest flexibele assortiment Combi-Steamers. De 28 basismodellen kunnen aan elke wens worden aangepast en bieden u een uniek en vooral praktijkgericht palet aan individuele uitrustingen. In onze showroom kunt u standaard een of meerdere modellen bekijken. 

 

Kleinkeuken, koelen- en vriezen, barbenodigdheden etc.

Naast de grootkeukenapparatuur hebben wij ook een breed assortiment aan apparatuur voor de kleinere keuken, RVS meubilair, koel- en vriesproducten, barbenodigdheden en klein materiaal. 

 

Occasions: gebruikte grootkeukenapparatuur tegen een scherpe prijs

In onze tweede showroom met occasions vindt u een compleet scala aan gebruikte horeca-, bakkerij- en slagerijapparatuur. Denk hierbij aan: ovens, kippengrills, warmhoudvitrines, koelvitrines, kooktafels, koel- en vrieskasten, RVS werkbanken, spoeltafels, vaatwassers, bakwanden, friteuses, kookketels, pizza apparatuur, weegschalen, magnetrons, lavasteengrills, bain-maries, snijmachines, koel- en vriescellen etc. Kortom, kom gerust eens langs! 

 

Showroom geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur.

Aangezien de samenstelling van het assortiment occasions dagelijks wisselt, kunt u het beste bellen met 075-6704234 voor onze actuele voorraad. Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur.

Categorieën